De Praktijk

"Bomers Fysiotherapie - Dry Needling Borculo"

De Praktijk

Welkom op de site van Bomers Fysiotherapie – Dry Needling

Bomers Fysio Dry Needling Borculo

Bomers Fysiotherapie – Dry Needling is een praktijk voor fysiotherapie die zich met name bezighoudt met de behandelmethode Dry Needling. De therapeuten hebben zich gespecialiseerd in verschillende internationale Dry Needling stromingen.

Alle behandelingen vinden plaats in de praktijk, gevestigd aan de rand van het bedrijventerrein “de Korenbree” in Borculo. In deze goed uitgeruste praktijk heerst rust en is volop ruimte voor een behandeling in een ontspannen sfeer.

Kwaliteit

Onze therapeuten staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie en Jill Bomers is tevens lid van de wereldvereniging IMS. Dit is een internationale medische organisatie voor zorgverleners die geïnteresseerd zijn in het uitwisselen van ideeën , het verrichten van onderzoek, of meer te leren over de weke delen pijnsyndromen, zoals myofasciale pijn syndroom en fibromyalgie syndroom. Als praktijk proberen we continue op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, waarbij kwaliteit en goede zorg voor u als patiënt hoog in het vaandel staan.

Afspraak maken?

Van maandag tot en met vrijdag kunt u onze assistente tussen 8.30 en 11.30 uur telefonisch bereiken onder telefoonnummer: 0545 29 55 57

Tevens kunt u contact opnemen via ons contactformulier of e-mailadres info@fysiotherapie-dryneedling.nl. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Dry Needling Borculo

Onze praktijk is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Indien u de praktijk niet kunt bezoeken is behandeling aan huis ook mogelijk. Wij zijn alle werkdagen geopend. Fysiotherapie is direct toegankelijk en u heeft dus geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Bomers Fysiotherapie – Dry Needling

Korenbree 34

7271 LH Borculo