Bomers fysiotherapie breidt uit naar Groenlo

Bomers fysiotherapie breidt uit naar Groenlo

Bomers Fysiotherapie – Dry Needling gaat uitbreiden en opent een nevenvestiging in Groenlo. Vanaf 11 maart is deze op woensdag, donderdag en vrijdag geopend. De fysiotherapiebehandelruimte bevindt zich onder het dak van Anytime Fitness aan de Schrijnwerker 1 te Groenlo.

Met de uitbreiding naar Groenlo wordt er tegemoetgekomen aan de vraag naar fysiotherapie vanuit deze regio. “In de praktijk in Borculo behandelen we ook al veel mensen uit Groenlo en omgeving. Toen de mogelijkheid zich voordeed om bij Anytime Fitness een dependance te openen, hebben we deze met beide handen aangegrepen”, vertelt eigenaresse Jill Bomers, die zelf woonachtig is in Groenlo en daar ook een dierfysiotherapiepraktijk/paardenrevalidatiekliniek runt.

Alle behandelingen

In de nieuwe praktijk in Groenlo kunnen mensen voor precies dezelfde fysiotherapiebehandelingen terecht als nu in Borculo. Dit is bijvoorbeeld Dry Needling, een behandelmethode waar Bomers Fysiotherapie bekend om staat, waarbij spierknopen worden aangeprikt met acupunctuurnaalden waarna ze snel en effectief ontspannen. Maar ook lasertherapie, een zeer effectieve manier om pijn te bestrijden, ontstekingen sneller te genezen en vele lichamelijke klachten sneller en efficiënter op te lossen; medical taping, waarbij het plakken van tape op het lichaam blessures helpt herstellen en cupping, een massagetechniek met een glazen kopje waarbij spieren ontspannen en huid beter doorbloed raakt. Een vrij recente toevoeging van het behandelaanbod van Bomers Fysiotherapie is handtherapie. Dit kan een belangrijke rol spelen bij herstel van klachten en aandoeningen aan de hand, pols en arm. Het team van Bomers Fysiotherapie is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waarbij zorg en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Inloopavond

De dependance bij Anytime Fitness in Groenlo is vanaf 11 maart elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend. Bomers fysiotherapeuten Madelon van den Berg, Iris Kosters en Sandra Spoolder zullen hier afwisselend aanwezig zijn voor behandelingen. Afspraken voor fysiotherapeutische behandelingen, of dat nu is in Borculo of vanaf maart in Groenlo, kunnen als vanouds worden gemaakt door op werkdagen tussen 8.30 tot 11.30 contact op te nemen met assistente Paula Spijkerman.

Jill Bomers hoopt de klanten van Bomers Fysiotherapie en Dry Needling met de opening van de nieuwe dependance in Groenlo nog beter te kunnen bedienen. “Dat we in Groenlo bij een sportschool inzitten, biedt mooie kansen. Zo kunnen we naar elkaar doorverwijzen als dat nodig is en elkaars diensten versterken. Als mensen kennis met ons willen maken of meer willen weten over de nieuwe plek of behandelmethodes, dan kunnen ze terecht op inloopavond die we houden in de nieuwe behandelruimte bij Anytime Fitness op woensdagavond 4 maart van 19.00u  tot 21.00u. Iedereen is welkom!”

FAQ

Dependance Bomers Fysiotherapie Groenlo

Bij Anytime Fitness

Schrijnwerker 1

7141 PR Groenlo

Meer informatie en afspraak maken:

www.fysiotherapie-dryneedling.nl

info@fysiotherapie-dryneedling.nl

0545-295557 (werkdagen 8.30-11.30 uur)