De Praktijk

De Praktijk

Bomers Fysiotherapie – Dry Needling is een praktijk voor fysiotherapie die zich met name bezighoudt met de behandelmethode Dry Needling. De therapeuten hebben zich gespecialiseerd in verschillende internationale Dry Needling stromingen.

Kwaliteit

Onze therapeuten staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie en Jill Bomers is tevens lid van de wereldvereniging IMS. Dit is een internationale medische organisatie voor zorgverleners die geïnteresseerd zijn in het uitwisselen van ideeën , het verrichten van onderzoek, of meer te leren over de weke delen pijnsyndromen, zoals myofasciale pijn syndroom en fibromyalgie syndroom. Als praktijk proberen we continue op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, waarbij kwaliteit en goede zorg voor u als patiënt hoog in het vaandel staan.

Afspraak maken?

Van maandag tot en met vrijdag kunt u onze assistente tussen 8.30 en 11.30 uur telefonisch bereiken onder telefoonnummer: 0545 29 55 57

Tevens kunt u contact opnemen via ons contactformulier of e-mailadres info@fysiotherapie-dryneedling.nl. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Borculo & Groenlo

Onze praktijken in Borculo en Groenlo zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Indien u de praktijk niet kunt bezoeken is behandeling aan huis ook mogelijk. Wij zijn alle werkdagen geopend. Fysiotherapie is direct toegankelijk en u heeft dus geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Contact opnemen of een afspraak maken? Klik hier