Vacature parttime

Vacature parttime

VACATURE OMSCHRIJVING

Bomers Fysiotherapie – Dry Needling is op zoek naar een: FYSIOTHERAPEUT(E) parttime (8 – 16 uur / week)

DE BAAN

Als fysiotherapeut(e) in onze hands on praktijk geef je fysiotherapeutische behandelingen op maat aan onze cliënten. Je bent dus voornamelijk één op één aan het werk met cliënten in de behandelkamer. Je bent bereid om zowel in onze vestiging in Borculo als in Groenlo te werken.

JIJ

Je hebt een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut(e). Een specialisatie in Dry Needling is een pré. Andere specialisaties zijn ook mooi meegenomen. Je werkt zelfstandig, maar vindt een goede verstandhouding met je collega’s en een goede sfeer op de praktijk ook belangrijk.

WIJ

We bieden een leuke, uitdagende baan in een klein, hecht team van vier jonge fysiotherapeuten en een assistente. We bieden een marktconform salaris en werken daarbij met uurloon, niet percentagegewijs. We juichen het toe als je opleidingen wilt volgen, bieden goede arbeidsvoorwaarden en bovenal een zeer prettige werksfeer.

BOMERS FYSIOTHERAPIE – DRY NEEDLING

De praktijk werd in 2009 door Jill Bomers opgericht. Naast de hoofdvestiging in Borculo hebben we een locatie in Groenlo (bij Anytime Fitness). We zijn gespecialiseerd in Dry Needling. Ook bieden we High Power Laser Therapie, Cupping, Medical Taping en sessies met de Flexchair aan. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste fysiotherapeuten. De ontwikkelingen in het vakgebied worden op de voet gevolgd. De sfeer op de praktijk is huiselijk en informeel: een fijn contact met onze klanten vinden we belangrijk.

CONTACT

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie en CV (bij voorkeur per e-mail) voor 31-08-2022 naar:

Bomers Fysiotherapie – Dry Needling

t.a.v. Jill Bomers

Korenbree 34

7271 LH Borculo.

e-mail: info@fysiotherapie-dryneedling.nl

Meer weten? Kijk op onze website www.fysiotherapie-dryneedling.nl of neem contact op met Jill Bomers op telefoonnummer 06 261 580 83